076 52 69 580 info@sawear.nl

SERVICEMONTEUR

FEEL GREAT, PERFORM BETTER

Servicemonteurs voeren bij klanten op locatie verschillende taken uit. Omdat ze bij klanten thuis komen, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is representativiteit een belangrijk gegeven, want de uitstraling van de servicemonteur heeft effect op de ervaring van de klant. Veiligheid is eveneens belangrijk voor zowel de servicemonteur als de klant. Je bent bij een klant op locatie en dan wil je niet dat er iets gebeurt. Door middel van de juiste werkkleding kan representativiteit en veiligheid van zowel medewerker en klant gewaarborgd worden.

Rode werkkleding assortiment

Representatieve werkkleding voor servicemonteurs

Als servicemonteur onderhoud, repareer en installeer je machines en apparaten bij klanten op locatie. Doordat de monteurs iedere dag bestaande en nieuwe klanten bezoeken, is het voor servicemonteurs belangrijk om representatief te zijn voor de organisatie. De kwaliteit van de service, maar ook de uitstraling van een servicemonteur kan bepalen of een klant nogmaals iets wil laten repareren of installeren door jouw bedrijf. Bij SA Wear Bedrijfskleding helpen we jou bij het doorvertalen van de huisstijl in de werkkleding.

Bescherming tijdens het werk als servicemonteur

Bij het installeren, onderhouden en repareren van machines en apparaten ligt gevaar altijd op de loer. Een servicemonteur werkt veel met hoogspanning wat de kans verhoogt om geëlektrocuteerd te worden. Met de juiste werkkleding kan je de veiligheid van je werknemers garanderen, zodat zij ook veilig en zelfverzekerd aan de slag kunnen gaan. Dat is fijn voor jou en voor jouw werknemer! Bij SA Wear Bedrijfskleding staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij gaan met jou in gesprek over de veiligheidseisen van de werkkleding en zorgen ervoor dat dit terugkomt in de werkkleding.

Jacket Donkergrijs army groen
Polo LM Donkergrijs army groen
Polo KM Donkergrijs army groen
Werkbroek army groen
Gereedschapsbuidel

Werkkleding ontwikkelen bij SA Wear

SA Wear Bedrijfskleding biedt een breed assortiment aan werkkleding van enkel gerenommeerde merken. Wij weten dat het belangrijk is dat werkkleding aan enkele veiligheidseisen voldoet en met deze merken kunnen wij dat garanderen. Heb je als bedrijf belang bij duurzame bedrijfskleding? Geen probleem! Bij SA Wear Bedrijfskleding kunnen wij ervoor zorgen dat de werkkleding voor servicemonteurs helemaal MVO-proof is.

Zwart oranje werkkleding assortiment

Gerenommeerde merken

Mascot werkkleding
Tricorp workwear logo
Santino Werkkleding
Projob Workwear
Projob workwear

Laat je inspireren in één van onze showrooms

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de werkkleding voor servicemonteurs? Aarzel niet en breng een bezoek aan één van de showrooms van SA Wear Bedrijfskleding! In onze showrooms tonen wij ons uitgebreide assortiment aan werkkleding en geven wij persoonlijk advies over de beste werkkleding voor jouw bedrijf. Wil je een keer langskomen? Maak dan nu een afspraak!