076 52 69 580 info@sawear.nl

LOGISTIEK

FEEL GREAT, PERFORM BETTER

Transporteurs zijn een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf. Ze zijn misschien niet dagelijks zichtbaar bij jou op de werkvloer, maar ze zijn wel degelijk zichtbaar voor jouw klanten. Transporteurs hebben in grote mate effect op de klantervaring, omdat zij het meest met hen in contact komen. De juiste werkkleding kan zorgen voor een positieve uitstraling en dus een positieve ervaring van de klant

Weorkwear werkbroek softshell

Werkkleding in de logistiek

In de logistieke branche is het belangrijk dat werkkleding veilig, comfortabel en representatief is. Als transporteur ben je veel onderweg en dan is het fijn als de kleding die je draagt comfortabel is. Bij SA Wear Bedrijfskleding zijn er voor de logistieke branche trendy stoffen verkrijgbaar, die bijdragen aan een nóg beter draagcomfort. Eén ding is zeker, met de werkkleding van SA Wear Bedrijfskleding gaan jouw transporteurs altijd comfortabel de weg op!

Representatieve werkkleding voor logistiek

Wanneer je in de logistieke branche werkt, ben je regelmatig onderweg naar klanten. Zowel onderweg als op de eindbestemming ben je het visitekaartje van jouw organisatie. In sommige gevallen is de transporteur de enige persoon van jouw bedrijf die door een klant gezien wordt. Representativiteit is dus erg belangrijk, want als transportbedrijf wil je graag een goede en betrouwbare indruk maken. De werkkleding van transporteurs kan helpen bij deze representativiteit: deze kan naadloos aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf.

Jacket Black
Polo KM black
Koper jeans
Koper beanie werkkleding
Fluor veiligheidshesje

Persoonlijke hulp bij ontwikkelen van werkkleding

Bij SA Wear Bedrijfskleding word je bij het samenstellen en ontwerpen van de werkkleding meegenomen in het proces. Een combinatie van ons advies en jouw input, zorgt ervoor dat de werkkleding aan alle eisen voldoet. We beschikken over een eigen ontwerpafdeling waar werkkleding custom made gemaakt kan worden. En het mooie: dit is ook al mogelijk vanaf zeer kleine aantallen.

Workwear jeans cordura

Gerenommeerde merken

Mascot werkkleding
Tricorp workwear logo
Santino Werkkleding
Projob Workwear
Projob workwear

Laat je inspireren in één van onze showrooms

Wil je meer informatie over werkkleding voor de logistiek? Of wil je direct kleding laten samenstellen? Breng een bezoek aan één van de showrooms van SA Wear Bedrijfskleding! In de showrooms tonen wij ons uitgebreide assortiment aan werkkleding en geven wij persoonlijk advies over de beste werkkleding voor jouw bedrijf. Wil je een keer langskomen? Maak dan nu een afspraak!