076 52 69 580 info@sawear.nl

KLEDING INDUSTRIE

FEEL GREAT, PERFORM BETTER

Industriemedewerkers hebben verschillende spannende taken. Er wordt gewerkt onder hoogspanning, met hitte, met vlammen en met vloeibare chemicaliën. Dit zijn geen taken die je zomaar doet. Wist je dat veilige en comfortabele werkkleding kan bijdragen aan de productiviteit van jouw werknemers? Doordat industriemedewerkers zich lekker kunnen bewegen en zich veilig voelen in de kleding, zijn ze bereid om net dat extra stapje te zetten.

Veilige werkkleding voor in de industrie

Dat werkkleding voor de industriële sector aan de veiligheidseisen voldoet, is belangrijk. Werknemers zijn constant in beweging, ze werken op een grote bouwplaats of ze werken met verschillende gevaarlijke elementen, zoals vuur en elektriciteit. Bij SA Wear Bedrijfskleding verzekeren wij dat veiligheid voorop staat, zodat jouw werknemers met deze werkkleding veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Gezamenlijk samenstellen van werkkleding

Bij SA Wear Bedrijfskleding beschikken we over een eigen ontwerpafdeling, waarbij we werkkleding op maat kunnen maken. Om de representativiteit van de werknemers te waarborgen, is het belangrijk dat de huisstijl terugkomt in de werkkleding. In een persoonlijk gesprek gaan wij kijken wat de beste mogelijkheden hiervoor zijn en hoe wij dit kunnen doorvertalen naar de werkkleding. Samen zorgen we voor de perfecte werkkleding voor in de industrie.

Werkkleding ontwikkelen bij SA Wear Bedrijfskleding

SA Wear Bedrijfskleding werkt met enkel gerenommeerde merken die veiligheid en representativiteit hoog in het vaandel hebben staan. Voorbeelden van deze merken zijn Mascot, Tricorp, Jobman, Projob en Santino. Naast de keuze voor kwalitatief goede merken, is het bij SA Wear Bedrijfskleding ook mogelijk om de werkkleding duurzaam te produceren. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van duurzame stoffen die de levensduur van de bedrijfskleding verlengen en daarmee minder impact hebben op het milieu. Wanneer bedrijfskleding dan toch aan vervanging toe is, kan de bedrijfskleding gerecycled worden.

Geronomeerde merken

Mascot werkkleding
Tricorp workwear logo
Santino Werkkleding
Projob Workwear
Projob workwear

Laat je inspireren in één van onze showrooms

In onze showrooms tonen wij ons uitgebreide assortiment aan werkkleding en geven wij persoonlijk advies over de beste werkkleding voor jouw bedrijf. Wil je een keer langskomen? Maak dan nu een afspraak!