076 52 69 580 info@sawear.nl

BOUWKLEDING

FEEL GREAT, PERFORM BETTER

In de bouw is het belangrijk om de juiste bouw werkkleding te dragen. Dit heeft natuurlijk met de veiligheid te maken, maar ook met comfort. Investeren in goede werkkleding voor de bouw vergroot ook je zichtbaarheid, herkenbaarheid en vertrouwen.

Bouwkleding blauw

Werkkleding en veiligheid

Veilige bouw werkkleding is een must. De werkkleding kent NEN- en ISO-normen waaraan deze moet voldoen en ook de techniek staat niet stil. Je werknemers lopen potentieel al risico als ze enkele jaren met dezelfde werkkleding lopen. Wij verzorgen graag kwalitatief goede en veilige werkkleding, maar daarnaast voorzien we jou ook van informatie. 

Werkkleding met de juiste pasvorm

Bijzonder veel aandacht gaat uit naar de pasvorm en het uiteindelijke design van de bouw werkkleding. Door het aanbidden van een ruime maatboog kunnen we er zeker van zijn dat iedereen de juiste kleding kan dragen waar iedereen zichzelf lekker en prettig in voelt, waardoor er comfortabel gewerkt kan worden.

Jacket bouwkleding
Werkkleding polo korte mouw
Werkbroek zand kleur
gereedschapsbuidel donkerblauw
Veiligheidsjas

Gerenommeerde merken

Mascot werkkleding
Tricorp workwear logo
Santino Werkkleding
Projob Workwear
Projob workwear

Bezoek een van onze showrooms

oel je welkom om in onze showrooms in Breda, Amsterdam en Antwerpen onder het genot van een kop koffie onze uitgebreide mogelijkheden te bekijken. Liever persoonlijk advies op jouw locatie? Dan komen wij gewoon bij jou langs met wat samples van werkkleding.