_________________________________________________________________________________________

Werkkleding showroom

Even weg uit de dagelijkse hectiek op de zaak? U kunt bij ons, onder het genot van een goede kop koffie, rustig ideeën opdoen voor nieuwe bedrijfskleding. SA Wear heeft een mooie, grote en moderne showroom in Breda waar u ons complete assortiment kunt bekijken. Hier helpen wij u graag bij het vinden van passende bedrijfskleding die geheel aansluit op uw wensen met betrekking op kwaliteit en de uitstraling van uw bedrijf.

We hebben verschillende afdelingen gecreëerd waardoor onze showroom erg overzichtelijk is. Onze showroom in onder verdeeld in verschillende afdelingen zoals een afdeling horecakleding, kokskleding, representatieve kleding, promotiekleding, sport- en werkkleding.

SA Wear is een totaalleverancier waarbij u voor al uw bedrijfskleding en benodigdheden terecht kan. Wij bieden een groot assortiment aan horeca- en kokskleding, representatieve kleding, werkkleding, promotiekleding en sportkleding. Wij kunnen al uw kleding voorzien van uw logo door middel van een borduring of een bedrukking. Ook voor specifieke aanvragen voor huisstijlmogelijkheden en/of custom made aanvragen kunt u bij ons terecht!

Bent u op zoek naar iets unieks en een spetterende uitstraling? Wellicht is custom made bedrijfskleding wel de perfecte oplossing voor u! Onze adviseurs weten alles van deze huisstijl bedrijfskleding en denken graag met u mee. In onze showroom kunt u meerdere opties/kleurcombinaties overwegen en naast elkaar leggen.

U bent van harte welkom in onze showroom van maandag t/m donderdag van 8:00u tot 17:00u en op vrijdag tot 15:00u. Graag even bellen voor een afspraak op 076-52 69 580. Of mail ons op info@sawear.nl

 

Onze voordelen!:

• Mooie, grote en moderne showroom in Breda

• 250m² aan mogelijkheden!

• Compleet en groot assortiment

• Ligging aan de A16

• Onze adviseurs staan ter beschikking

• Huisstijl mogelijkheden te visualiseren

• Eigen custom made label www.poco.nl

 

__________________________________________________________________________________________________________