076 52 69 580 info@sawear.nl

Over SA Wear Werkkleding

Bij SA Wear Bedrijfskleding beschikken we over een eigen ontwerpafdeling, waarbij we werkkleding op maat kunnen maken. Om de representativiteit van de werknemers te waarborgen, is het belangrijk dat de huisstijl terugkomt in de werkkleding. In een persoonlijk gesprek gaan wij kijken wat de beste mogelijkheden hiervoor zijn en hoe wij dit kunnen doorvertalen naar de werkkleding. Samen zorgen we voor de perfecte werkkleding voor in de industrie.

Ontstaan

SA Wear BV is in 2003 opgericht  en ons enthousiate team bestaat tegenwoordig uit 18 man.

Wij zijn een totaalleverancier en bieden een zee aan mogelijkheden. Bij ons kun je voor al je wensen met betrekking op bedrijfskleding terecht. SA Wear is een betrouwbare leverancier die meedenkt en je graag helpt. Wij bieden een groot assortiment aan horecakleding, kokskleding, representatieve kleding, werkkleding, promotiekleding en sportkleding. Wij kunnen al je kleding voorzien van een logo door middel van een borduring of een bedrukking.

De kracht van SA Wear is dat we alles zelf in de hand hebben. We beschikken over een eigen atelier en een eigen borduur- en bedrukstudio in huis. Hierdoor hebben we zicht op de kwaliteit en dit kunnen we dus ook garanderen. Ook zijn de lijnen kort en zijn we hierdoor erg flexibel.

We nemen graag zorgen uit handen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kleding te passen op locatie, een eigen webshop voor je personeel of alle kleding per persoon te laten verpakken in persoonspakketten.

Expertise

Vanaf de start is SA Wear succesvol en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 25 man personeel. SA Wear heeft een leuk en energiek team en veel kennis in huis. Al onze medewerkers hebben veel product- en stofkennis waardoor we je goed kunnen adviseren. 

Door onze jaren lange ervaring zijn wij expert op het gebied van werkkleding. We adviseren en helpen je met veel plezier aan een nieuwe uitstraling! Hoe we dit vervolgens doen, is iets wat we samen met je bepalen.

Gespecialiseerd

Voor elk bedrijf, vereniging of instelling is een passende outfit met optimale prijs-/kwaliteits-/levertijd verhouding mogelijk. Wij inventariseren de wensen en eisen qua kwaliteit, levertijd en uitstraling en gaan samen op zoek naar de best passende werkkleding. Dit kunnen producten zijn die snel leverbaar zijn uit een voorraadprogramma of een speciale productie van bedrijfskleding in een unieke en geheel eigen uitstraling.

Wij zijn met name gespecialiseerd in de representatieve bedrijfskleding voor personeel met klantencontacten. Dit gaat van poloshirts tot kostuums, van installateurs tot directeuren. 

SA Wear is actief en gespecialiseerd in de volgende deelsegmenten van de bedrijfskleding industrie:

  • Werkkleding
  • Horecakleding
  • Representatieve bedrijfskleding
  • Zorgkleding
  • Kleding voor verswinkels