_________________________________________________________________________________________

Custom made werkkleding

Werkkleding al vanaf kleine aantallen per model in een unieke eigen kledinglijn voor uw onderneming.

Bij SA Wear bestelt u al vanaf kleine aantallen uw eigen unieke en hoogwaardige werkkleding. Door te werken met dezelfde stoffen en (contrast)kleuren in diverse kledingstukken kunt u zo een kledinglijn voor de gehele organisatie samenstellen. Zo loopt de kok in de openkeuken in dezelfde kleuren en in dezelfde stijl als de bediening, de house keeping en receptie.

Op de website van SA Wear vindt u meer informatie over het bestellen van custom made werkkleding

 

Werkkleding borduren of bedrukkenWerkkleding borduren of bedrukkenWerkkleding borduren of bedrukken

Een deel van de custom made kleding is al vanaf 3 stuks per model te bestellen. Dus ook voor de kleinere nabestellingen zit u bij SA Wear goed. Poloshirts zijn al vanaf 50 stuks per model in veel kleurcombinaties te bestellen.

Zo past onze bedrijfskleding in elke bedrijfsformule. Simpel gezegd, kiest u bij ons de gewenste stoffen, kleuren en modellen uit, zodat u een mooie, trendy outfit creëert welke perfect past binnen uw onderneming.
Buiten de unieke uitstraling die u hiermee kan samenstellen, zijn alle stoffen ook nog eens zeer hoogwaardig en veelal industrieel wasbaar tot 85 graden. De kleding is wat duurder, maar de levensduur is ook veel langer en makkelijk in het onderhoud.

Onze leveranciers staan bekend om de vlotte en trendy kleding, met grote keuze uit hoogwaardige stoffen. Daarnaast is de maatboog is zeer groot zodat wij iedereen binnen uw onderneming kunnen aankleden.

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________________